Monday, February 9, 2009

Petrecerea ProFM DANCE a adus primavara mai devreme!

Sambata, 7 februarie, a inceput oficial seria petrecerilor organizate de ProFM DANCE din 2009 cu evenimentul Spring Session! Alaturi de Oana Tache, DJ-ita ProFM DANCE responsabila cu distractia, amatorii de petreceri au sosit in Studio Martin pentru a petrece pe muzica pusa de GreeG, Gojira, OK Corral si The Model.

Si cum ProFM DANCE a asigurat buna dispozitie sambata seara, nici vedetele nu au stat deoparte. Printre petrecareti au fost si Lucian si Augustin Viziru, Doinita Oancea, Octavian Strunila, Steliana Balaceanu, Raluca Tataru, Mihai, jumatatea trupei Montuga, Majda Aboulumosha sau Claudiu Sara de la ProFM.

“Daca primavara se impune din ce in ce mai puternic “in tendinte”, am hotarat sa zguduim in adevaratul sens al cuvantului Bucurestiul si sa facem cunostinta tuturor party-maniacilor cu noul “trend”. In aer pluteste “The Beat of Bucharest”, in atmosfera s-a simtit dorinta de a petrece, iar din difuzoare a rasunat Spring Session, primul eveniment organizat de ProFM DANCE din noul an.

Toti ascultatorii au fost invitati la petrecere iar acestia nu au ratat ocazia de a-si scoate “pantofii de dans” si de a se distra pana dimineata”, a declarat DJ Oana, care promite ca petrecerea continua pe 89.5 FM in Bucuresti si pe www.profmdance.ro.

No comments: