Wednesday, May 27, 2009

Catalin Botezatu despre femei, cartea pe care o va scrie si fiul sau la MTV Buzz Newzz

In editiile din 24 si 31 mai, de la ora 17.00, VJ Oana s-a intalnit cu faimosul creator de moda cu care a vorbit pentru telespectatorii MTV despre colectiile sale, fotbalisti, iubirile din viata lui Botezatu, vedete, dar si cel mai recent descoperit secret, fiul sau.

Astfel, duminica, pe 31 mai, telespectatorii MTV vor putea afla mai multe detalii despre cartea pe care Catalin Botezatu doreste sa o scrie:
“Am inceput de mai multe ori aceasta carte, insa pana acum nu am reusit sa o termin. Vreau sa scriu in ea tot ce nu s-a spus si nu s-a scris, multe adevaruri care pot durea”, a marturisit designer-ul.

Botezatu a vorbit despre colectia sa de chiloti cu push-up, despre care spune ca se vinde foarte bine printre fotbalisti, despre Voicu, unul din modelele masculine preferate, pentru care recunoaste ca o suna pe Monica Columbeanu pentru a-l lasa sa urce pe podium, dar si despre femei:
“Iubesc femeia, este chintesenta vietii, dar nu sunt ipocrit, recunosc ca imi place sa diversific peisajul si nu sunt intotdeauna fidel”, a marturisit creatorul.

Totodata, Botezatu a povestit la Buzz Newzz si despre fiul sau:
“Fiul meu este o realizare pe care nu mi-o pot asuma 100%. Stiu de existenta lui de doar doi ani si imi va fi greu sa-i marturisesc adevarul pentru ca el are deja o familie, are deja un tata. Dar, cu siguranta vor exista mai multe persoane care sa-mi duca numele mai departe!”.

Intrebat despre noua investitie in zona de clubbing pe care are de gand sa o puna in aplicare in Dubai, Catalin Botezatu a declarat:
“Eu si Joshua Castellano suntem un fel de pionieri in lumea clubbing-ului, am inceput acum 15 ani iar acum vom deschide un club in Mamaia, vom avea plaja acolo si, nu in ultimul rand, investim in Dubai unde-i lumea pretentioasa. Insa lansarea clubului de peste hotare se va face numai cu artisti romani pentru ca este o “productie romaneasca””.

Cat despre lumea mondena in care se invarte, creatorul de moda are o parere clara: “Noi (n.r. Catalin Botezatu si Joshua Castellano) nu facem nimic altceva decat sa le luam banii celor care-si doresc sa se rupa in figuri, asigurandu-le o distractie pe cinste. Fac parte din acest sistem si ma mocirlesc alaturi de ei, dar nu ii admir. Intr-adevar le zambesc, dau mana cu ei, socializez, dar in spatele acestei masti pe care o pun si care ma face sa ma abtin, parerea mea este alta”, a raspuns categoric Botezatu.

Interviul integral cu Catalin Botezatu poate fi vizionat duminica, 31 mai, ora 17.00, la Buzz Newzz.

20 comments:

G_Licious said...

ufffff pofticioasa mica... cum te uitai dupa papusile alea masculine :))

roby said...

noah G ai observat cat de mult se aprinsese?ce sa ii faci mah;treci tu in locul ei...daca erai tu prezentator la Buzz Newzz si C.B. avea o prezentare de costume de baie pt femei si veneau ceva modele ...mmm iti turnai apa in cap ahahahahahaha ...ne mai auzim

Anonymous said...

apoi mai cataline nu mai vb de femei ca esti gay nu iti mai aduci aminte de noptile petrecute si acuma vb de femei nu tie rusine tie ai spus ca ma iubesti si ca sa vada lumea ca nu esti gay te-ai cuplat cu bianca sa iti fie rusine

Anonymous said...

bravo tie tineo tot asa nu te lasa,prada femeilor, care nu te merita cauta si ve gasi jumatatea ta ,nu uita femeia este nu cea mai frumoasa mai bine zis cea mai perversa persoana si eu sunt femeie.asta gandesc ci asta este adevarul

Anonymous said...

subconstientul meu nu poate accepta k esti gay...............
suntem apropiati k si varsta, te iubesc f mult , mi' s a intamplat sa te si visez............ un barbat k tn nu poate accepta asa ceva" , este o lipsa de respect fatza de tine k individ..............k sas nu mai vb de D ZEU"................GANDESTE TE'

Anonymous said...

Am si eu o mica problema,scriu o lucrare despre fashion si ca subiect am ales colectia ta.Spune-mi si mie ce fundal sonor sa pun,te rog frumos. Acesta e E-mail-ul meu,larisalexandra_hd@yahoo.com, ajuta-ma te rog.

Anonymous said...

http://superfete.cancan.ro/2010/07/alexandra-17/ http://superfete.cancan.ro/2010/07/geuo-irina/ astept voturile tale pana pe 8 august , ms

Adina said...

Buna seara, Catalin!
Am urmarit prima parte din "Burlacul" si e ceva care se cam contrazice in aceasta emisiune.

Nu iti plac femeile care vor sa iasa in evidenta din prima clipa cu tot dinadinsul, dar, pe de alta parte, afirmi ca vrei ca cea care va fi castigatoarea sa fie o femeie care stie ce vrea, sa vina cu temele facute la emisiune.

Nu mi-a placut ca nu ai ales-o si pe asistenta aia draguta si timida. La intrebarea ta "Ce ai fi in stare sa faci pt a castiga?", ce ar fi trebuit sa-ti raspunda ca sa o alegi, ca e in stare sa se culce cu tine chiar din acea seara?
Din secventele episodului urmator am vazut cam de ce sunt in stare fetele / femeile din ziua de astazi pt a pune mana pe un barbat ca tine. SCARBOS si JOSNIC in acelasi timp.
Dezaprob statutul de "bucata de carne" la care a fost redusa FEMEIA in zilele noastre de catre tot ce inseamna media.

Am 33 de ani. Nu sunt nici frumoasa rupta din soare, incat sa castig un concurs de miss, dar nici muma padurii. Sunt frumoasa in felul meu, draguta, placuta, vesela, instruita, cu calitati morale de valoare .... daca, prin absurd m-as inscrie la concursul tau, as avea demnitatea, emotia, timiditatea, simplitatea a doar catorva fete de acolo.

Nu ar trebui ca si tu sa o cuceresti pe EA? Sau crezi ca inscriindu-se la acest concurs, fata vine gata cucerita de acasa de la "Dansez pt tine" sau de la celelalte emisiuni in care ai aparut?
Nu imi place ca barbatul nu mai este "vanatorul", cuceritorul, femeia nu mai are voie sa fie timida, discreta, misterioasa ...

In concluzie, ai voie sa alegi pe cine vrei, la urma urmei sunt gusturile tale, dar ma enerveaza fetele care se injosesc in fata ta,caci, oricine ai fi tu, esti tot un om ...
Nu mi-a placut cum te sarutai cu stewardesa (cea care explica unde era limba ta si unde era limba ei). Cu totii facem ce facem in intimitate, cu persoana iubita, dar nu la TV si nu imediat ce ne cunoastem. Daca as fi si eu concurenta, m-as simti oribil sa vad ca te saruti asa cu o fata si apoi sa urmez eu... Ce concurs e asta? Care .... (puncte puncte - liber la imaginatie) mai tare?
Repet: nu sunt cea mai frumoasa fata din lume, dar daca un barbat nu ar vedea in mine decat o bucata de carne vie (fie ea si perfecta) cu care sa-si satisfaca pornirile si nu ar mai vedea nimic altceva, atunci prefer sa nu se uite nimeni la mine.
Scuze daca am fost prea dura, dar oamenii care iti spun parerea lor sunt oamenii carora le pasa. Daca e ceva de invatat, de retinut ...OK, daca nu, asta e!
O seara placuta si sa fii fericit!
Poate din cauza asta voi, oamenii bogati, nu va gasiti linistea, implinirea in dragoste, pt ca nu vedeti ca, de fapt, e acolo, langa voi... Nu mai cunoasteti / recunoasteti o "FLOARE-ALBASTRA".
Cu bine!

Anonymous said...

Sincer il admiram pe Catalin ,dar se duce de rapa tot ce a construit.Emisiunea pe care o are acum la antena 1 este jalnica.

sergyu2500 said...

Draga Catalin,sper sa nu te deranjeze remarca mea...Te-am vazut deseori in emisiuni TV si am observat un amanunt care este deranjant.Make-up artistul tau foloseste un creion alb pentru pleoapa interioara a ochilor tai.Este OK dar l-as sfatui sa foloseasca "Khol me ivory nr.00" de la GUERLAIN este cum nu se poate de indicat si de mai efect si mai natural ca nici un alt creion de pe piata! Lucrez in domeniu de 7 ani si asa un creion nu am mai intilnit! Cu drag si admiratie te saluta Adriana din Constanta.Mi-ar placea sa stiu ca macar ai incercat varianta asta, sunt convinsa ca ti-ar veni foarte bine!

Anonymous said...

Doamne ce sclav de "femeie"mai esti era sa zic om dar nu era adevarat.ati vazut emisiunea de pe PRO TV cu sclavul asta care este o mare vedeta...."vreau sa ma spal daca nu chem politia..."...nu stiu cum naiba toti dezaxati si rupti au ajuns vedete in tara asta.Bafta la lovitul in rozeta...aaa da nu esti gay iti doar place sa o iei sus

Anonymous said...

Deci cum e Bote... Te-o pus ardeleanca cu botul pe labe !? Te-o pus :))
Ti-o demonstrat a "n" oara ca Ardealul e la putere !!!
Te-ai simtit jignit ca-ti da lectii o fetiscana de 23 de ani ! Pai o si avut !
Ca te-ai ales doar cu tarfele !!!!
Felicitari ! Faci alegeri bune :-))

Anonymous said...

Ma intereseaza mai putin daca o sa apara sau nu commentul meu, sper doar sa ajunga la cine trebuie. L-am admirat mereu pe Catalin Botezau atat profesional cat si ca om, dar emisiunea Burlacul e jalnica si m-a facut sa-mi schimb parerea radical. Absolut jalnic, o prestatie falsa si jalnica, plus de asta cum sa mai si declari ca ai intretinut relatii amoroase cu unele dintre fete: pe rand sau in acelasi timp?! mare dezamagire, imaginea de gentlemen si om cult a cazut claar.

Anonymous said...

salut catalin... mult noroc in viata si succes in tot ceea ce faci
Alin!

ivona said...

Dumnezeu m-a trimis la TINE....


Buna Catalin,
Numele meu este Ivona Marinescu, am 27 de ani, sunt din Alexandria, dar locuiesc (cu chirie) in Bucuresti de 4 ani.Am terminat facultatea de Jurnalistica "Lucian Blaga" din Sibiu, si licenta cu nota 9.
De ce iti spun tie toate aceste lucruri?.....sa-ti spun sincer, Dumnezeu m-a trimis!
Dupa ce am ramas fara job, ultimul fiind la "Benvenuti",(un magazin de incaltaminte pe care cred ca il stii),viata mea s-a schimbat in rau...neavand bani si negasind un alt job m-au apucat tot felul de ganduri....imi este foarte greu sa raman pe linia de plutire din cauza cheltuielilor lunare(chirie, intretinere,etc).Am avut chiar si ganduri de sinuci....nici nu vreau sa rostesc cuvantul asta urat!
M-am tot rugat la Dumnezeu sa imi dea un semn, o solutie, un drum pe care sa o apuc....si dupa cateva zile am visat ceva...te-am visat pe TINE, Catalin, am visat ca iti ceream ajutorul!
Stiu ca suna ciudat, de ce tocmai TU?....Poate pentru ca avem deja doua lucruri in comun....suntem amandoi din Alexandria si am avut amandoi ganduri "rele"(stii la ce ma refer)pe care am putut sa le stapanim.
iti cer doar o sansa de a face ceva...orice, nu mi-e frica de munca, ba chiar imi doresc sa muncesc dar nu am unde....pot face orice: secretara,femeie de serviciu, bona, etc.....te rog ajuta-ma pentru ca sunt disperata.
Tata a decedat in urma cu 5 ani, mama nu are posibilitati sa ma ajute, stiu ca ai un suflet mare si te rog mult sa citesti macar aceste randuri!
Adresa mea de mail este: ivisilver@yahoo.com, nr. meu de telefon: 0767 753 166.
Iti multumesc ca EXISTI Catalin!
O zi senina si un "Valentine" de neuitat!

lenjerie said...

Emisiunile facute de botezatu sunt super dar ultima are niste fete care nu prea au ce cauta acolo.

Anonymous said...

vai de mama ta botezatule...

Anonymous said...

Buna Catalin ,ejti idolul meu t'adoor mam uitat la prima editie Burlacul ai fost extraordinar si ai facut o alegere minunata sper sa fitzi ffff fericiti tu sh Violeta, ti pooop .... dati-mi sh mie un vot plzzz http://www.econcurs.info/concurent-danyela.html

Anonymous said...

Buna Catalin ,ejti idolul meu t'adoor mam uitat la prima editie Burlacul ai fost extraordinar si ai facut o alegere minunata sper sa fitzi ffff fericiti tu sh Violeta, ti pooop .... dati-mi sh mie un vot plzzz http://www.econcurs.info/concurent-danyela.html

CB said...

Lucruri se pot spune multe despre Catalin Botezatu, dar nu ca nu a stiut cum sa isi respecte munca. Controversat sau nu, faptul ca in acest moment este in paginile oricarui tabloid sau in emisiuni mai mult sau mai putin "aranjate", demonstreaza ca anii de munca in modeling si moda nu au fost degeaba. Este acolo unde si-a dorit, adica in centrul atentiei si o merita pe deplin. Mult succes Catalin Botezatu!