Friday, June 12, 2009

VJ Oana de la MTV muta “Dance Floor Chart” la piscina!




Caldura s-a instalat deja, asa ca simpatica VJ-ita MTV Oana Tache s-a hotarat sa “racoreasca” clasamentul “Dance Floor Chart”! Vineri, de la ora 22.00, telespectatorii se vor putea delecta cu o editie hot la piscina.

VJ Oana va comenta topul muzicii electronice alaturi de invitata ei, DJ Vika Jigulina.

Asortand costumul de baie la o pereche de cizme de cauciuc, nonconformista Oana a stat de vorba cu Vika, sosita de pe taramuri rusesti.

“Pe caldura mare, ne trebuie un dus rece si asta o stiu si devoratorii fenomenului dance electronic din Romania. Trecuse ceva vreme de cand nu am mai avut o invitata la “Dance Floor Chart”, baietii castigand teren in ultimele editii, asa ca ne-am hotarat sa punem la cale o 'sueta' pe marginea piscinei despre ce se mai 'scalda' in apele muzicii de dans”, a declarat VJ Oana.


“Mi-a facut mare placere sa lucrez cu Oana. E o nebunatica si jumatate, dar si o adevarata profesionista in ceea ce priveste job-ul. Suntem amandoua si oameni de radio, asa ca ne-am inteles foarte bine la filmare, avem gusturi comune si ne distram de fiecare data cand ne intalnim prin cluburile bucurestene”, spune Vika.

1 comment:

roby_kiddo a.k.a roby_the.kid said...

noah tre sa amintesc cat de bine arata Oana la piscina ?:P...nu cred k e nevoie...un asemenea peisaj se uita greu :D