Friday, July 17, 2009

Andra la MTV BUZZ NEWZZZZZZZZZZ!

Duminica, 19 iulie, de la ora 17.00, VJ Oana sta de vorba la Buzz Newzz cu Andra despre cum se impaca viata de artista si prezentatoare de televiziune cu rolul de sotie.



Intrebata de VJ Oana Tache“Pe cand un copil?”, vedeta a raspuns ca iubeste enorm copii si isi doreste sa aiba o casa plina de copii!
“Ne dorim multi copii”, a declarat Andra. “Nu cred in ce spun altii, ca nu faci cariera daca te mariti si daca ai un copil”, adauga prezentatoarea emisiunii O-la-la de la Pro TV.

Andra i-a povestit VJ-itei MTV si despre copilaria fericita pe care a avut-o alaturi de fratele si de cele doua surori ale ei de care a fost mereu foarte apropiata.
“Faptul ca am crescut alaturi de trei frati m-a invatat ca e bine sa ai cu cine sa imparti bucuria si necazul. Cu siguranta, nu voi face doar un copil!”, i-a marturisit artista VJ-itei Oana Tache.
“In curand, ne mutam in noua casa la care am muncit foarte mult. Vrem sa ne luam un caine, dar va veni la un moment dat si primul copil”, spune sotia lui Catalin Maruta.

sursa: mtv.ro

No comments: