Wednesday, October 14, 2009

INNA a castigat 'Best Romanian Act' si a fost nominalizata la 'Best European Act'!

La numai un an de la lansare, frumoasa cantareata Inna a fost desemnata castigatoarea trofeului “Best Romanian Act” din cadrul MTV Europe Music Awards 2009”!

Mult ravnitul premiu i-a fost inmanat artistei azi, 13 octombrie, in direct la ProFM, de catre VJ Oana Tache in cadrul emisiunii de dimineata "ALARMAAAAA!" prezentata de George Vintila si Claudiu Sara.



“Mi-am dorit foarte mult acest trofeu si iata ca l-am obtinut. Le multumesc foarte mult celor care m-au votat si sper sa fie alaturi de mine si in continuare”, a declarat Inna.

Piesa “Hot”, cu care Inna a triumfat in fata unor artisti precum Smiley, David Deejay feat Dony, Puya feat George Hora si Tom Boxer feat Jay, a obtinut cele mai multe voturi pe www.mtv.ro si astfel Inna a intrat in cursa pentru marele trofeu “Best In Europe”, alaturi de castigatorii a 21 de regiuni din Europa.


Votarea pentru “Best European Act” incepe azi si va continua pana pe 2 noiembrie, cand vor fi anuntati primii cinci artisti care au adunat cele mai multe voturi. Castigatorul va fi anuntat live pe 5 noiembrie in cadrul MTV Europe Music Awards 2009 din Berlin, show ce va difuzat in direct la MTV Romania.

1 comment:

G_Licious said...

Mon Chéri, simt ca nu te-am mai criticat de mult si trebuie sa o fac acum... ba nu, nu trebuie! Mai ales dupa asa un zambet ca acela cu gura intredeschisa de la "animated weekend"... Ce sa mai comentezi la asa ceva???
:)




ON-TOPIC: Inna is HOT and Oana is on FIRE... arşşş, sper ca era o sectie de pompieri alaturi...






:)