Thursday, February 11, 2010

Muzici noi! Muzici FRESHHHH!

LEMAR The Way Love Goes

Hits este primul greatest hits collection al englezului soul/R&B- Lemar si este programat sa apara in martie 2010.

Lemar Sambo Mogambo Obika este originar din Nigeria si a inceput sa cante mai mult in joaca alaturi de fratii lui, pretinzand ca sunt un fel de The Jacksons.



Nick Jonas & The Administration Who I Am

Single-ul de debut al lui Nick de la Jonas Brothers...Nick a explicat pt MTV NEWZ ca
daca initial a scris melodia pentru altcineva, dar respectivii nu au putut simti la aceeasi intensitate ca Nick, a luat hotararea de a pastra track-ul care il reprezinta atat de bine.




Jay-Z Young Forever

"Young Forever" este al 5-lea single al lui Z de pe Blueprint 3.

Regizat de Anthony Mandler, clipul black-and-white, prezinta diverse aspecte ale vietii tinerilor din toata America la care se adauga cut-uri cu Jay si Mr. Hudson.

Pe album Jay pare sa mediteze constant asupra carierei sale, incercand sa aduca un omagiu tuturor celor intalniti in drumul spre succes.

MR. Hudson este unul dintre newcomerii ajutati de Kanye West alaturi de Drake, Kid Cudi and J. Cole on the album. Mc-ul originar din Brooklyn a explicat in cadrul unui interviu cat de multe a invatat de la oamenii cu care lucreaza, cum a prins gustul jocului de-a show-biz-ul si de energia ce-i ridica adrenalina cu fiecare nou produs.

Sample-urile apartin piesei "Forever young" a trupei synth pop Alphaville.

Tot Hudson se lauda cu performante nemaintalnite in studio alaturi de Kanye: track-ul de fata fiind gata intr-o ora dupa cum declara. Kanye a lucrat beat-urile in juma de ora, Hudson a stat si el alta juma de ora in fata microfonului, au impachetat-o si i-au trimis-o lui Jay...



Chris Brown Crawl

Balada imbibata de melancolie se prezinta ca un al doilea release de pe cel de-al 3-lea labum al lui Chris "Grafitti".

Brown ne prezinta povestea unei relatii scapate de sub control in urma careia cere reconcilierea, iar asta cu siguranta bate la ochi dupa evenimentele cu Rihanna de la inceputul anului trecut.

Feat-ul cu Cassie a fost regizat de Joseph Kahn, care a mai lucrat si la clipurile anterioare ale solistului si despre care afirma ca este preferatul lui, prezinta statementul lui Brown despre ce s-a intamplat cu adevarat in relatia cu Ri-Ri si cum a fost afectat emotional si el.

Chris a declarat pt MTV Newz ca piesa nu face referire totusi numai la acea perioada a vietii lui, ci se vrea un mesaj generalist, poate cea mai buna productie a lui de pana acum.



T-Pain Take Your Shirt Off

Take Your Shirt Off" single-ul ce anunta al 4-lea material de studio RevolveЯ.

A avut ca inspiratie piesa "Raise Up" a lui Petey Pablo, de pe care s-au luat si cateva versuri si totusi varianta finala a versurilor poarta semnatura lui T-Pain, iar ca producator a fost ales Mannie Fresh.

In clip apar George Clinton, Tay Dizm, Young Ca$h, Sophia Fresh, Rick Ross, Petey Pablo si Brett Frantz, iar clipul a fost regizat de Gil Green in Tallahassee.



Sugababes Wear My Kiss

Al treilea single al englezoaicelor de pe albumul "Sweet 7". Heidi Range a explicat pt presa ca piesa a fost testata pe piata inainte de a beneficia de clip si ca este un dar facut fanilor in prag de Valentine's Day!

Piesa a fost produsa de Fernando Garibay care s-a ocupat si de "Stars Are Blind" a lui Paris Hilton, "Bottle Pop" a Pussycat Dolls si "Nothin' But Love" a lui Whitney Houston.



Bitza Numele Tau




Demi Lovato Remember December


Al doilea single al lui Demi de pe albumul sophomore , Here We Go Again.

Piesa a fost scrisa de Lovato cu Jonas Brothers si produsa de John Fields si Anne Previn, care i-au scris si lui Natalie Imbruglia hit-ul de lansare- Thorn.

Demi a declarat MTV News ca track-ul reprezinta toate fetele ce tin sa reaminteasca barbatilor ca au dat gres. Cu toate astea a refuzat sa nominalizeze personajul central al piesei, pe cel care a inspirat-o. Clipul merge in aceeasi maniera pe firul povestii emanciparii pustoaicei ce a suferit in trecut si care acum se bucura de noile puteri de femeie matura.

Piesa a debutat pe locul 1 in U.S. Billboard 200, cu vanzari de peste 108,000 copii in prima saptamana.



Jason Derulo Watcha Say

Jason DeRulo cantaretul de pop/R&B este originar din Florida . Aceasta este piesa de debut a celui ce a rreusit performanta de a semna cu multi premiatul in platina J.R Rotem si Warner Bros Records.

DeRulo a colaborat la piesa cu insusi Rotem, care i-a produs integral materialul.
Pe piesa, artistul ii marturiseste iubitei sale ca a flirtat si cu altcineva.

Sample-urile apartin Imogen Heap din piesa "Hide and Seek." lansata in 2005.
jason a fost inspirat de povestea fratelui sau, care si-a inselat intr-adevar prietena si de la care spera sa primeasca o a doua sansa. Interesant este si ca fratele a fost iertat si ca acum este logodit cu fata respectiva.



Jaya Dj Do It again

Fiind prima femeie popstar de origine indiana, Jaya a inceput sa scrie istorie inca dinainte de a-si lansa primul single, iar gurile rele spun ca Rihanna ar trebui sa-si pazeasca funduletul 'caz girl there's a new girl in town.! :P.

Piesa a fost lansata imediat dupa anul nou si se pare ca mix-ul de pop, r’n’b si dance e cu siguranta un party starter.

Pana aflam si noi mai multe cautati-o pe twitter sau myspace pe cea ce se pare ca va deveni revelatia anului 2010.

No comments: