Monday, September 16, 2013

Tips & Tricks pt un inceput de scoala...altfel!


 


Au trecut ani...Si viata s-a schimbat...Mi-am luat si eu o...slujba - Completati voi versurile daca va mai amintiti piesa lui Chirila si daca va incearca inspiratia.

Ideea e ca a inceput scoala, e o certitudine care-i enerveaza pe cei care inca trebuie sa stea in banca si ne face pe noi, astia care au depasit etapa, sa fim melancolici.

De la Eroilor pana la Universitate toate terasele erau azi dimineata intesate...
Ei, imbracati la camasa si ele coafate, pe tocuri cocotate...

Eu nu-mi mai amintesc exact cum a aratat prima mea zi de scoala, dat tin minte ca dupa cateva ore de uniforma, mama mi-a permis sa scap definitiv de ea. Inca o mai pastreaza printr-un dulapior, ca amintire...

Nu stiu daca m-as putea integra, daca as mai fi la scoala acum, intr-un astfel de decor, dar daca tot a reinceput nebunia, hai sa vedem ce si cum se face sau nu la scoala.



DO's

1. Poarta ghiozdan - e foarte cool!


2. Lasa lentilele de contact acasa si foloseste ochelarii - poti opta pt niste lentile la care sa schimbi ramele in functie de mood si de felul in care te imbraci

3. Daca porti aparat dentar, don't worry - e foarte in trend in afara tarii, deci te poti considera uber hip

4. Cauta-ti caiete cu coperta customizata conform personalitatii tale- daca esti fan Metallica sau dimpotriva iti place Justin Bieber - nu uita ca gusturile nu se discuta iar muzica e pentru toata lumea - deci share your passion for artists

5. Spune-i de la inceput fetei/baiatului de care iti place ce simti pt el/ea - macar vei stii din start daca merita sa-ti pierzi un an gandindu-te la el/ea sau colega/colegul lui de banca

DON'T's

1. NU te da cu gel, nu-ti face creasta, nu te machia excesiv - nimeni nu vrea sa fie comparat/a cu Lady Gaga

2. Nu umbla imbracat/imbracata ca in club pe culoarele scolii - nu vei fi apreciat, ba dimpotriva, vei fi considerat pe-ni-bil! In plus, gandeste-te ca nu-ti iei in fiecare zi haine de club, deci la bal in ce-o sa te mai imbraci???

3. Nu chiuli!

4. Nu te gandi ca daca nu inveti esti cool - dupa rezultatele bac-ului de anul asta - cine nu invata e looser, not the other way around!

5. Nu uita sa fii tu insuti! Te integrezi mai repede in gasca daca le arati ca esti constient de propriile defecte si ca te placi asa cum esti! Te vor placea si ei! Si gandeste-te ca fiecare dintre noi are acel ceva care ne face unici, so enjoy!

No comments: