Friday, October 18, 2013

Radu F Otrava - the true story!

A inceput de alaltaieri sa...ploua (cum ne place noua) cu posturi...Mai multi bloggeri s-au aliat mai ceva ca Spartacus si gladiatorii si au dat nastere unui nou trend- o lupta oarba cu punct, virgula si cratime plus multe cuvinte ale caror sens nici nu-l cunosc exact, dar suna bine pe o platforma on-line.

Nu mai conteaza Rosia Montana, problema gazelor de sist, Bianca Dragusanu sau Salam, stagiunea de la TNB sau ce se poarta sezonul asta; se pare ca e mai important sa fii Anti "RADU F OTRAVA"!

Ca ati dat nastere unui adevarat "fenomen" e de admirat! Incercati sa va faceti din nou "auziti" in blogosfera si vazuti in piata ca puncte de reper dar nu reusiti decat sa faceti gratis marketing si PR pentru doi dintre oamenii alaturi de care imi beau cafeaua zilnic. :)

Da, nu e un post obiectiv...V-ati prins, DAR e un post REAList! Cum sunt Radu F Constantinescu si Otrava in viata de zi cu zi va spun eu!

Radu e unul dintre cei mai creativi oameni pe care-i cunosc, un individ care se invarte, cronologic vorbind, in jurul varstei de 40 de ani, care se pastreaza young & restless. E si DJ, pe numele de scena DJ Stalin, pune muzica pentru oameni "spalati", corporatii si medium spre high class level. E "colegul meu de banca"- lucram impreuna pe parte de copywriting la Pro si seteaza zilnic new standards si idealuri pentru marea masa a populatie. Daca ma intrebati pe mine, e un artist. Iar faptul ca a ajuns sa va scoata din sarite si cu succesul blogului personal, intareste ideea precedenta.

Otrava( fara sa-i dau numele real fara accept, asa cum se face intr-o lume, chiar si virtuala, ce se vrea civilizata) e cool! Are un simt estetic extrem de dezvoltat- de la haine pana la evenimentele la care merge si pe care le recomanda, oamenii de care se inconjoara- de cele mai multe ori muzicieni, actori, pictori, designeri, fotografi, regizor etc. E idealist si el, indragostit de frumusete la cel mai pur mod posibil, iubitor de glume bune si un foarte fin observator al societatii in care traim. Dar vesnic pozitiv. Seteaza si el standarde si indreapta publicul prin posturile lui pline de sinceritate spre o lume mai buna, o lume ce "detine" coloana vertebrala, aspira la mai bine. 

Stati linistiti, amandoi sunt fericiti acasa si isi fac si femeile de langa ei fericite. 

Ambii posteaza pe blog chestii pe care le traiesc, in care cred, care ar putea redeveni puncte de reper intr-o societate care in proportie de 90 % se simte "nevoita" sa reactioneze ca hater-ii cu care am inceput aceasta postare si carora le-o dedic.

N-ar fi mai simplu sa scrieti la fel de bine si sa nu va mai cautati scuze (Reuters/ inspiratie/ carti motivationale/ strategii de marketare etc). N-ar fi mai demn sa scoateti palaria si sa acceptati ca ati fost surclasati (asa cum probabil in viitor si Otrava si Radu vor fi depasiti de altii mai buni) pentru ca asta inseamna progresul?  N-ar fi mai productiv sa nu va mai uitati in curte vecinului si sa incercati sa cresteti ce (inca mai) e in a voastra?

Sa fie oare astea niste intrebari retorice sau de bun simt, ala pe care-l declaram zilnic pierdut si pentru care ne-am hotarat sa nu mai platim recompensa?

Voi stiti raspunsul, eu astept comentariile. :)
 
PS: Daca tot va pricepeti la identificarea strategiilor de marketing, inseamna ca si voi le aplicati si nu sunteti cu nimic mai falsi decat cei pe care-i acuzati de asta!

No comments: